Millaisia yksityistilaisuuksia teemme?

Turun Koti-teatterilla valmistamme yksityisesityksiä joko asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta alkaen tai asiakkaan halutessa tarjolla on valmiita esityspaketteja, joista valita. Mikäli mielessäsi on erityinen ja uniikki ohjelmanumero, otathan yhteyttä meihin ajoissa, jotta saamme tuotannon käyntiin.

 

Esiinnymme sekä isoissa että pienissä juhlissa, aina yrityksen virkistysjuhlista yksityisasunnoissa järjestettäviin juhliin. Suosituimpia yksityistilaisuusesityksiä ovat lapsille suunnatut leikkimieliset ja opettavaiset piennäytelmät ja laulutuokiot, joita esitämme esimerkiksi pikkuväen syntymäpäivillä.

 

Aiemmin olemme järjestäneet yritystilaisuuksissa esimerkiksi laulu- ja tanssiohjelmia sekä juhlan henkeen sopivia komediallisia näytelmiä. Lasten syntymäpäiväjuhlilla suosituimmat esitykset ovat olleet ”Dinojen seikkailut”, ”Katto-Kassisen etsiväkerho” sekä ”Herra Huttusen hauskat laulut”. Lasten juhlien kaikki valmiit ohjelmanumerot sisältävät interaktiivista toimintaa lasten kanssa, kuten tehtävien ratkaisua ja yhteislaulua. Aikuisempaan makuun valmistetut yksityisesityksemme sisältävät ronskimpaa huumoria ja musiikkiesityksiä.

 

Kuinka varata yksityistilaisuus?

Ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse, tai tule paikan päälle Koti-teatterimme tiloihin, kun haluat varata esityksiämme yksityistilaisuuteen. Voimme lähettää videoituja esityspätkiä sinulle joka sähköpostitse tai näyttää niitä tiloissamme, mikäli harkitset valmista pakettia juhliisi.

 

Jos mielit täysin erilaista, sinulle räätälöityä ja ehkä jopa valmistelemaasi teemaan ja tilaisuuteen liittyvää esitystä, olethan yhteydessä hyvissä ajoin. Tuotannon koosta riippuen sen valmisteluun kuluu meidän puoleltamme 1-2 kuukautta. Halutessasi voimme sisällyttää juoneen sisäpiirin vitsejä tai oikeita tapahtumia, jotka sopivat sinun juhlasi teemaan ja vieraisiisi.

 

Yksityistilaisuuksien hinnat vaihtelevat esityksestä ja sen tuotantoon kuluvasta ajasta riippuen. Järjestämme aina muutamia tapaamisia tilaajan kanssa ennen itse esitystä tai sen tuotannon aloittamista, joissa käydään läpi tarkka aikataulu sekä lopullinen hinta tilaisuudelle.

 

Menneet yksityistilaisuudet

Kartanon tehtaan joulurieha

Joulurieha on nimensä mukaisesti jouluun liittyvä tapahtuma, ja tällä kertaa kyseessä oli yrityksen pikkujoulut. Saimme pyynnön toteuttaa juhlissa henkilökohtainen ja osuva huumoripätkä joulun tunnelmaa mukaillen. Koko projektiin valmistelu aloitettiin jo hyvissä ajoin, nelisen kuukautta ennen itse tapahtumaa, ja lopputulos vaikutti kaikki paikallaolijat. Esitykseen oli yhdistetty niin näytelmää kuin laulua, ja tilaajan toiveesta, sisäpiirivitsejä työporukkaan liittyen.

 

Dinojen seikkailut

Suosittu lastenkutsujen ohjelmanumero, jossa seikkaillaan interaktiivisesti dinojen kanssa ympäri juhlatilaa. Dinot ovat piilottaneet tiloihin aarteita ja tehtäviä lasten ratkottavaksi. Tehtävien ratkomisessa ja aarteiden löytämisessä lapset käyttävät vihjeitä, joita he voivat tiedustella dinoilta.

Herra Huttusen hauskat laulut

Herra Huttunen laulattaa ja naurattaa lapsia mielellään, ja tämä onkin yksi suosituimmista ohjelmanumeroista, joita meiltä tilataan perheen pienimpien juhliin. Laulut ovat joko tuttuja lastenlauluja tai Koti-teatterin itse säveltämiä ja sanoittamia kappaleita pikkuväen makuun. Laulutuokio on hyvin interaktiivinen ja laulujen välissä Herra Huttunen kertoo lapsille jännittäviä tarinoita seikkailuistaan.

 

Katto-Kassisen etsiväkerho

Suositun Katto-Kassisen johtama etsiväkerho sopii uteliaille ja hieman vanhemmillekin lapsille. Useimmiten tapahtuma ei rajoitu pelkästään sisätiloihin, sillä Katto-Kassinen tykkää reippailla lasten kanssa ulkona ja etsiä mysteereitä ratkottavaksi.

 

Komediaklubi

Komediallinen, noin puolen tunnin mittainen hersyvällä huumorilla varustettu Komediaklubi on suosittu numero aikuisten juhlissa. Komediaklubi on valmiina ottamaan vastaan tilaajan erikoistoiveita ja lisäämään niitä esitykseen. Show on rakennettu pääosin valmiiksi, mutta tilaa improvisaatiolle löytyy, ja siksi Komediaklubi onkin helposti muokattavissa tilaisuuteen sopivaksi.

 

Yksityisesitysten esiintyjät

Yksityistilaisuuksissa esiintyjät saattavat vaihdella ajoittain, mutta pääasiassa pyrimme pitämään työryhmät samoina. Valmiiden pakettiemme näyttelijät ovat listattu alla.

 

Dinojen seikkailut: Ali Hirvonen ja Emilia Asikainen/Inka Määttä ja Aki Lassila.

Herra Huttusen hauskat laulut: Eeli Karppinen/Mikael Mustonen/Jasse Kataja

Katto-Kassisen etsiväkerho: Jon Auvinen/Isaac Lund/Marko Keränen

Komediaklubi: Liisa Kukkonen, Erkka Rantala, Kiira Mäki, Paul Ijäs, Eve Helenius ja Teemu Rautio