Koti-teatteri ja Jo-Jo Teatteri tuovat näyttämölle Lewis Carrollin rakastetun klassikon!

Liisa Ihmemaassa

Tuolla asuu Hatuntekijä ja tuolla Jänis. Mene minne tahdot. Molemmat ovat hulluja. Jos mietit menisitkö mieluummin täysjärkisten luokse... niin ei voi auttaa - me olemme kaikki täällä hulluja. Hyppää katsomoon ja aloita matkasi Ihmemaahan!

Koko perheen seikkailussa Liisa putoaa kanin koloon päätyen mitä hurjimpien eläväisten keskelle. Irvikissa, Hatuntekijä ja Jänis aiheuttavat melkoisesti päänvaivaa puhumattakaan Herttakuningatteresta, joka mielellään poistaisi pään vaivan kaikilta. Lewis Carrollin mahtava musiikkiseikkailu sisältää ikimuistoisia klassikkokappaleita, mielikuvituksellisia pukuja ja lavasteita sekä mieleenpainuvia hahmoja. Näytelmän ohjaa Lauri Rautiainen ja musiikista vastaa Jura Sivonen.

Ensi-ilta: la 31.7. klo 18.00.
Seikkailupuiston Helmi-teltta, Kupittaankatu 2, Turku

Katso esitysajat ja varaa liput ¬Ľ

Turun alueen ammattimaisimmat harrastajat ja harrastuneimmat ammattilaiset kokoontuvat j√§lleen yhteen Jo-Jo Teatterin ja Koti-teatterin yhdist√§ess√§ voimansa. Viime kes√§n√§ teatterit aloittivat pidetyll√§ Eemeli metkuilee ‚Äď n√§ytelm√§ll√§. T√§n√§ kes√§n√§ vauhti vain kiihtyy. Varaa siis Ihmemaapaikkasi ajoissa!

Tiedustelut ja varaukset:

Maija Nyström
puh. 044 280 6844
maija@koti-teatteri.fi

¬ę Ohjelmisto

Yhteistyössä:

  • Soitin Laine
  • University of Worcester
  • Winbase kirjapaino
  • Turun Kaupungin Nuorisoasiainkeskus